Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - slacko

Oldalak: [1]
1
Hírek és beszámolók / Re:Zernyest-Brassó menetrend
« Dátum: 2009. július 04. - 22:25:14 »
Brassóból Zernyestbe (Zărneşti) vonattal a Regiotrans magántársasággal lehet eljutni. A menetrendjüket a http://www.regiotrans.ro/ oldalon megtaláltam. Fentről lefele a második beviteli mezőben (Sectia Brasov) a "Brasov - Zarnesti Si Retur"-t választva letölthető a Brasov-Zarnesti-si-retur.pdf fájl a menetrendi adatokkal.
Autóbusszal a Transcodreanu - társasággal lehetséges az utazás. A menetrendjüket nem találtam meg az interneten, de azt a hírt kaptam Romániából e-mailen (köszönet érte Farkas Miklós úrnak), hogy az autóbuszállomás közvetlen a vasúti állomás mellett van, ott meg lehet nézni a menetrendet.

2
Túratárs kerestetik / szintén túratárs keretetik
« Dátum: 2009. június 09. - 21:57:55 »
Feleségemmel mennénk július közepe és augusztus közepe között néhány napra a Királykőbe, utána egy (vagy kettő) napot Törcsváron pihennénk, utána a Bucsecs-hegységben szeretnék pár napig kanyarogni, végül Brassót néznénk meg.

3
Hírek és beszámolók / Re:Zernyest-Brassó menetrend
« Dátum: 2009. június 09. - 21:48:10 »
2008-ban Simeria és Ohaba de sub Piatra állomás (Retyezát) között közlekedő vonatokról az interneten talált adatok passzoltak a valósághoz.

4
Hírek és beszámolók / Re:Zernyest-Brassó menetrend
« Dátum: 2009. június 08. - 07:09:23 »
Tavaly a Retyezátban voltunk, a http://www.infofer.ro oldalon találtuk meg a vasúti menetrendet. Buszmenetrendről nem tudok.

Oldalak: [1]